Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató

7524 tervezhető kárpitos garnitúra

Cikkszám: 6600000004T
Elérhetőség: Rendelhető

Nagy elem- és szövetválasztékú, tervezhető kárpitos bútorcsalád.
Prémium kategóriás, modern garnitúrák közepesen lágy komfortú, rugós alátámasztású, poliéterhabos ülőfelülettel.

Rendelhető kanapé, lábtartós sarok ottomános sarok, U-sarok kivitelben, nagy szövet- és lábválasztékban, balos illetve jobbos kivitelben, különböző lábtípusokkal.
Képeink között ízelítőt talál legkedveltebb szöveteinkből.
Fokozatokban állítható fejtámlák, állítható ülésmélység!
Választható ágyneműtartó és vendégágy funkció.
Kiváló minőségű alapanyagok, keményfával megerősített, stabil vázszerkezet és extra kényelmi funkciók.
Várjuk szaküzleteinkben, ahol tervezhető garnitúráinkból bemutató darabokat talál nagy választékban. Jöjjön el, próbálja ki és szakértő kollégáink segítségével tervezze meg ülőgarnitúráját, vagy kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Hatalmas szövet- és bőrválaszték, végtelen variációs lehetőség!

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kizárólag kézzel készült bútorok. Minden termék egyedi és a legmagasabb minőséget képviseli. Esztétikus megjelenés, precíz kidolgozottság, valamint stabil és biztonságos felépítés. A kimagasló komfort és a hosszú élettartam szempontjából elengedhetetlen az ülőgarnitúrák megfelelő felépítése.

Az ülőgarnitúrák vázszerkezete tömör fából áll.

A nagy felületű részekhez forgácslapokat, OSB lapokat, valamint furnérlemezt használnak. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből, míg a tartóelemek tömör bükkfából készülnek. A nagy felületű elemek és összekötők közötti takaróelem kemény farostlemez, vagy kemény karton.

Az ülőfelület és a háttámla kialakítása
Az ülőfelület-, karfa- és háttámla poliéter habból vagy hideg-habból készül. A méhsejt-szerkezetű poliéter habot kis tömeg, rendkívüli teherbírás és stabilitás, rugalmasság és kiváló légáteresztő képesség jellemzi.

A hideghab gyártási eljárása megegyezik a poliéter habbal, azonban a kettő anyag összetétele különbözik. A hideghab, vagy más néven HR-hab rövidítés jelentése „high resilient”, azaz nagymértékben rugalmas. A legjelentősebb különbség a  poliéter hab és a HR hab között, hogy a hideg-habnak nagyobb, szabálytalan pórusai vannak. A hideghab tökéletes légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, valamint kiemelkedő a pontrugalmassága.

Az ülőgarnitúrák, kanapék alátámasztó rugózata lapos acél hullámrugó, vagy bonellrugó. A háttámlák kialakításánál elsősorban rugalmas kárpithevedereket alkalmaznak. A különböző elemek komfortja egymástól eltérő lehet pl. az ülőfelület mélysége, ágyszerkezet kialakítása, a rugóút hossza, az üléshabok vastagsága és összetétele stb. miatt. A változatos szerkezeti kialakítás tehát eltérő üléskeménységet eredményezhet. Az ülőgarnitúrák sajátossága, hogy üléslejtést alakítanak ki a még kényelmesebb üléspozíció elérése érdekében.

Az ülőgarnitúrák kárpit anyaga
A felhasznált bútorszövetek a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelnek. Az elegáns megjelenésű és kellemes tapintású bevonó anyagok rendkívüli teherbírással, magas dörzsállósággal, valamint hosszú élettartammal bírnak.

Az oldal tetejére