Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató

Praga tervezhető ülőgarnitúra

Cikkszám: 450000740
Elérhetőség: Rendelhető

Az egyenes vonalak, a lekerekített sarkok és a Praga kanapé designjának egyszerűsége bármely dekorációs vagy használati igényt kielégít. A kényelmes és tágas modell tökéletesen megfelel a családban töltött estékhez, a kényelmes fejpárnák pedig támlául szolgálnak a kedvenc filmed nézése közben. Egy-egy hosszú nap után pihenésre csábít, akár a díványt, akár a kanapé fekvőfelületét használod.

A nagy helyiségek díszítésére ajánlott Praga kanapé a bevonatok megválasztásának és a kialakítási lehetőségek kiaknázása által alkalmazkodik kényelem- és kreativitás-igényeidhez.

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
A kanapé szerkezetét tömör rétegelt bükkfa, illetve faforgács és farost lemez képezi. Kényelmét az ülő- és a támlarészek párnázata biztosítja, melynek összetétele spirális rugós szerkezetből és magas sűrűségű szivacsból áll.

Bevonat - a MobilaDalin a kárpitok nagy választékát bocsátja ügyfelei rendelkezésére: anyag, természetes bőr vagy bőrutánzat közül lehet választani. Mivel ez a termék levehető huzattal rendelkezik, a gyártó az anyagbevonatot javasolja. A bevonatok kiválasztása a tervezőprogram segítségével lehetséges.

Termékskála
Kis/nagy kihúzható sarokkanapé, kihúzható kanapé, fotel, kis/nagy puff

Az oldal tetejére