Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató

Paris tervezhető ülőgarnitúra

Cikkszám: 450000736
Elérhetőség: Rendelhető

Paris garnitúra
A Paris sarokkanapé többelemes termék, amely a nappali arculatát képes megváltoztatni, új fordulatot adva lakóterünk berendezési módjának. E termékek előnye a kényelem és stabilitás, továbbá a termék kialakításának lehetősége a meglévő tér függvényében.

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
A termék szerkezetét tömör bükkfa, illetve forgács és farost lemez képezi. A komfortérzetet az ülőrész és támlarész nagy rugalmasságú szivacs párnái biztosítják, melyek kényelmét elasztikus heveder fokozza. A fekvőfelület egy fém szerkezetből és rugalmas bükk laprugókból, illetve egy szivacsmatracból vagy 12 cm-es rugós matracból áll.

Bevonatok
A MobilaDalin a kárpitok nagy választékát bocsátja ügyfelei rendelkezésére: anyag, természetes bőr vagy bőrutánzat közül lehet választani. A gyártó anyagbevonatot ajánl; esetleg anyagbevonatot az ülőrészre és a fejtámlákra és bőrutánzatot a keretszerkezetre. A bevonatok kiválasztása a tervezőprogram segítségével lehetséges.

Termékskála
Fix/kihúzható sarokkanapé, fix/kihúzható kanapé, fotel, kis/nagy puff

Az oldal tetejére