Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Munchen szék

Cikkszám: 450007016
Elérhetőség: Rendelhető

Munchen szék
A Munchen székek jellegzetessége, hogy a széktámla szinte a padlóig nyúlik. A finom falatok íze, a bor zamata és a kellemes beszélgetések mind egy-egy sikeres, éjszakába nyúló étkezés kellékeit jelentik.

Jellemzők
A Munchen szék tömör bükkfából készült, kényelmét pedig a nagy sűrűségű szivacs ülőrész és a közepes sűrűségű szivacs támla biztosítja.

Bevonatok
Kárpitok nagy választékát bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére: szövet, természetes bőr vagy bőrutánzat közül lehet választani. A gyártó a Munchen székek számára a természetes bőrt vagy a bőrutánzatot ajánlja.

Szállítási információ

Szállítási információ
Raktáron lévő termékeink üzletünkben azonnal átvehetőek, kiszállításuk előreláthatólag 20 munkanapon belül történik. Rendelhető termékeink szállítási ideje általában 4-6 hét. Kárpitos bútoroknál 6-8 hét. Pontosabb információt az automata visszaigazolást követő levelünkben talál, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken!
Kérjük ne utaljon az automata visszaigazolást követően, várja meg tájékoztató levelünket!

Leírás és Paraméterek