Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Nolte konyhabútorok // német minőség // 5 év garancia

Minden stílusban, minden méretben, mindig NOLTE KONYHA!
Szombathelyen, átépített konyhastúdiónkban megtekintheti a NOLTE konyhák legszebb modelljeit.

Nolte Küchen - Németország legnépszerűbb konyhai márkája.

Filozófiánk: Emberi kapcsolatok, szorgalom, őszinteség és elkötelezettség. 

Itt megtalálja álmai konyháját: az otthonához, a költségvetéséhez, az ízlésének és személyes igényeinek megfelelően. Legyen az klasszikus vagy modern, matt vagy fényes, kicsi vagy nagy - nem mi lennénk Németország második legnagyobb konyhai márkája, ha nem tudnánk megfelelni az elvárásainak! Nem ok nélkül, világszerte több mint 50 országba exportálunk, miközben kizárólag Németországban gyártunk.

A megbízhatóság és a folyamatosság a legfontosabb számunkra. Konyháink kizárólag képzett szakkereskedőknél érhetők el. Mivel összetett, funkcionális bútorokból áll kínálatunk, fontos, hogy egy szakértő végigvezesse Önt a vásárlási folyamaton, aki tökéletesen ismeri a tervezést és mindenben a segítségére tud lenni.

Amikor megrendelése megérkezik hozzánk, kb. hat hétre van szükségünk a kiszállításig. A konyha kifejezetten az Ön számára készül, és a lehető legpontosabban az igényeihez igazodik. Megrendelését gondosan felülvizsgálják, majd továbbítják a gyártáshoz. Itt minden alkatrészt külön gyártanak, csomagolnak és illesztenek a többi alkatrészhez. Újra és újra elvégzik a minőség-ellenőrzést. Ez egy aprólékos folyamat, amely magában foglalja a legmodernebb technológiát, és mindig ügyelünk arra, hogy minden zavartalanul működjön. Ugyanez vonatkozik a konyhájának képzett szerelők általi szállítására és felszerelésére.

Erős márka erős partner

A Nolte Küchen márka a kivételes minőségért, a sokféleségért és a kiszolgálásért, a megbízhatóságért és a folytonosságért dolgozik. A jó nem elég jó nekünk. A tökéletesség a követelmény. Ez vonatkozik az általunk használt anyagokra, valamint a koncepcionális munkára, a technológiára és a formatervezésre is.

A Nolte Küchen már 2015 óta Németország legnépszerűbb konyhai márkája. Ez egy, a német Szolgáltatási Minőség Intézete (DISQ) által az n-tv hírcsatorna megbízásából kétévente elvégzett tanulmány eredménye. A Nolte Küchen sikeresen elérte a tizenhárom másik márka ellen az első helyet. Rendkívül jó értékeket értünk el a termékminőség, a formatervezés és a márka imázs kategóriáiban. A vevői elégedettség és az átlag feletti ár-teljesítmény arány szintén szerepet játszott az eredményben.

Automatizálás és képesítés

Az ajtók homlokzatainak, munkalapjainak, egységeinek stb. kezelése, valamint a felületek és az élek finomítása optimalizált folyamatokkal történik, teljesen automatizált, számítógéppel vezérelt gépekkel. A munkafolyamatokat magasan képzett alkalmazottaink fejezik be, ami garantálja a tökéletes minőséget.

Környezettudatosság

A felelősség és az ökológia része identitásunknak. A természeti erőforrások egyszerű kezelése, a levegő és a víz tisztántartása és a fenntarthatóság előremozdítása. 

A gyártás során a legkorszerűbb szűrőrendszerek lehetővé teszik a gyártást káros anyagok kibocsátása nélkül. Az összes csomagolás újrahasznosítható környezetbarát anyagokból készül. És mivel vannak olyan dolgok, amelyek fontosabbak, mint a konyha, mi is kizárólag a fenntartható erdőgazdálkodást támogatjuk. Ezt a kötelezettségvállalást hivatalosan elismerték: Nolte Küchen PEFC-tanúsítvánnyal rendelkezik, és egyben az egyik elsõ konyhai gyártója, aki FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik.

MODERN KONYHÁK

Manhattan Plus

Vida

Legno/Nova Lack

Artwood/Feel

Metal/Manhattan

Ferro/Soft lack

Soft Lack

Intergra/Soft lack

Ferro/Nova lack

Flair/Ferro

Stone

Stone Feel

Portland/Nova lack

Portland/legno/Nova lack

Nappa/Soft Lack

IDŐTLEN KONYHÁK

Tavola/Plus

Tavola/Soft Lack

Artwood/Soft Lack

Artwood/Lux

Artwood Stone

Manhattan/Feel

Legno/Soft Lack

Carisma Lack/Legno

Carisma Lack

Metal/Lux

Glas Tec Plus

Sigma Lack

ÚJ KLASSZIKUSOK

Torino/Lack Lawa

Torino/Lack Weiss

NEO KONYHÁK

NEO Loft

NEO Chalet

NEO Salon

Szeretettel várjuk szaküzleteinkben Szombathelyen és Székesfehérváron ahol szakképzett munkatársaink segítségével kiválaszthatja és mgtervezheti NOLTE konyhabútorát. A konyha-látványtervezés előre foglalt időpontokban történk, ezügyben keresse kollegáinkat elérhetőségeinken!