Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Semi Line konyhabútor

 

A Semi Line konyhabútor kollekció a modern konyha dísze. A komplett összeállításoknak köszönhetően egyszerűen beépíthetünk egy társasházi konyhát, de a külön kapható elemek tágasabb terek berendezését is lehetővé teszik, egy beeépíthető tűzhellyel pedig tökéletes összeállítást hozhat létre. A Semi Line kollekció számos különböző elemből áll, amelyek lehetővé teszik a konyha esztétikus elrendezését. a külön vásárolható elemekkel teljesen ki tudja használni a lehetőségeket. A modern fekete fogantyúk megkönnyítik a szekrények használatát, A csendes működésű teleszkópos vasalatok és a felnyitható ajtók gázliftjei megakadályozzák az ajtók becsapódását. (opcionális) 

Frontok: tölgy/kongó vagy tölgy/sarkvidéki fehér
Korpusz: tölgy
Munkalap: kasmír fehér

Használt anyagok:
Test: laminált forgácslap, melaminnal borított élek
Front: laminált forgácslap, PVC él
Tartozékok: Samet zsanérok, 35 mm-es doboz, Siro fogantyú, medál - állítható SAS

Tisztítás:
Tisztítsa meg a bútorokat finom ruhával vagy papírtörlővel. Ne használjon erős, durva vagy durva szerkezetű vegyszereket és anyagokat.

A bútorok otthoni összeszerelést igényelnek.

Konyhabútor vásárlás előtt javasoljuk érdeklődjön áruházainkban vagy elérhetőségeinken. Szakembereink segítségével kiválaszthatja konyhabútorát, vagy egyedileg is megterveztetheti azt. 

 

Kérjük adja meg melyik termékünkkel kapcsolatban érdeklődik!