Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Junona Line konyhabútor

A Junona Line kollekció a konyhabútorok előre gyártott verziója, melynek köszönhetően könnyedén berendezheti konyháját. A bútorok méretei és a színválasztékból széles a kínálat. Az alsó szekrények esztétikus betétléce növeli a karaktert. A Junona Line kollekcióban egyedi felső és alsó szekrények is találhatók, amellyel bővítheti a lehetőségeit, vagy egyedi kompozíciókat hozhat létre. Az egyszerű foganytyúk megkönnyítik a szekrények nyitását és remekül illenek a konyha stílusához.                
Elérhető méretek (szélesség): 170 cm, 180 cm, 230 cm, 240 cm            

A Junona Line egy olyan konyha, amely minden generációnak megfelelő. Míg a felső szekrények bögrék, tányérok, fűszerek, addig az alsó rész evőeszközök és nagyobb edények tárolására alkalmas. A felső és alsó szekrények sorolása tetszőlegesen (a víz, gáz bekötőcsap figyelembe vételével) variálható. Ha szükséges további elemeket is vásárolhat hozzá. A 80 cm széles vitrines elemhez (G2W/80/57) további opcióként világítás is kérhető, felár ellenében.  A blokk konyhához a műszaki készülékek, mosogatótálca, csaptelep, vízvetőléc nem tartozék. A munkalap több részre tagolt az egyes elemeknek megfelelően, ill. a mosogató alatti (DK2D/80/82 - 80 cm széles) szekrényhez nem tartozik munkalap.                
                 
Használt anyagok
Test: forgácslap, befejező fólia, melaminnal borított élek                
Határok: forgácslap                
Asztallap: laminált forgácslap, elülső él mesterséges szegély, vágott élek ragasztva melamin színű felsőkkel                
Tartozékok: csuklópántok - Hettich, görgős vezető, SCHWINN műanyag fogantyú, frontok lyukakkal 96 mm-es távolságra, lábvezérelt cipő                
                
Tisztítás:
Tisztítsa meg a bútorokat finom ruhával vagy papírtörlővel. Ne használjon erős, durva vagy durva szerkezetű vegyszereket és anyagokat.                
                
A bútorok lapraszereltek, otthoni összeszerelést igényelnek.

Rendezés:
Nézet: