Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Minőségi kárpitos garnitúrák raktárról!

Kanizsa Trend kárpitos garnitúrák Szombathelyi üzletünkben raktárról azonnal! 150 kárpitos ülőgarnitúra közül választhat, amit raktárunkból azonnal meg is vásárolhat!
Szeretettel várjuk üzleteinkben, ahol kipróbálhatja és szakértő segítséggel kiválaszthatja leendő garnitúráját. 

Jöjön el hozzánk, üljön bele, próbálja ki és vigye haza akár azonnal ülőgarnitúráját!

A Kanizsa Trend kárpitos garnitúrái kényelmes, tervezhető kárpitos ülőgarnitúrák, melyek elérhetőek különböző méretű kanapé, lábtartós sarok, ottomános sarok, vagy „U” sarok kivitelben. Az üllőgarnitúrák széles bevonóanyag választékkal készülnek, vízzel tisztítható Clean szövetekkel, bőrökkel állunk rendelkezésére. Kárpitos bútora igényei szerint tartalmazhat ágyat, ágyneműtartót, állítható fejtámlátfejtámlát. Az elérhető elemválasztékról és összeállítási variációkról a kanapék adatlapján talál előzetes tájékoztatást.

Üzleteinkben szakértő kollégáink várják Önt, hogy az elképzelésének és igényeinek megfelelő kárpitos bútor kiválasztásában és összeállításában segítséget nyújthassanak. Az elérhető nagy elem-és szövetválaszték miatt javasoljuk üzleteink felkeresését, ahol kárpitos bútoraink közül sok bemutatódarabot is megtalál, ezeket akár ki is próbálhatja döntése előtt.

Kanizsa Kárpit garnitúráinkat egyéb lehetőségek mellett a vízzel tisztítható Clean szövetekkel ajánljuk. A termék képei között tájékoztató mintákat talál az ajánlott vízzel tisztítható szöveteinkről.

Rendezés:
Nézet: