Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
139.900 Ft
Menny.:db

Electrolux EIV634 Főzőlap

Gyártó cikkszám: EIV634
Cikkszám: 88880004
Elérhetőség: Rendelhető

Nagyobb főzőfelület nagyobb edényekhez
A Bridge funkciós indukciós főzőlapokon az egymás felett lévő főzőzónákat használhatja egy nagy főzőfelületként. Ha extra nagy méretű edényben főz (például halpárolóban vagy indukciós grill lapon), összekapcsolhatja a két zónát.

139.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Főzőzónák, melyek az edény méretéhez igazodnak
Az Infinite főzőzónák igazodnak az edények méretéhez és formájához, ezért főzhet ovális, kerek vagy akár szögletes edényben is. Egyenletesen melegítenek fel minden edényt, így nem kell attól félnie, hogy az étel egy része megég a serpenyőben, miközben a többi nyers marad.

Hob2Hood - a főzőlap irányítja a páraelszívót
A Hob2Hood rendszerű főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak az azonos rendszerű páraelszívókkal. A rendszer az elszívás intenzitását a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja, így Önnek elég csak a főzésre figyelnie.

Megfelelő hőfokozat egy érintéssel
Akár egy érintéssel beállíthatja a megfelelő hőfokozatot. Csak érintse meg a kiválasztott főzőzónához tartozó csúszkán a fokozatot. Vagy csúsztassa az ujját a megfelelő értékig.

Típus Elektromos főzőlap
Szín Fekete
Felület Kerámia
Vezérlés Szenzoros (érintőgombos)
Összteljesítmény 7.35 kW
Főzőzónák száma 4
Indukciós főzőlap
Funkciók Maradékhő kijelzés, Gyermekzár
Szélesség 59 cm
Mélység 52 cm
Vastagság 4.4 cm
Tömeg 10.8 kg
Az oldal tetejére