Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató

Diva tervezhető íves garnitúra

Cikkszám: 4500000090
Elérhetőség: Rendelhető

Főnix Bútorszalon - Andante márkabolt

Diva modellünk íves vagy szögletes hátú sarokelemmel, és íves kanapémegoldásokkal is eleganciát sugall. Aki ülőgarnitúrájába ágyszerkezetet is szeretne, a vendégágy és az állandó fekvésre alkalmas szerkezet közül választhat, a szekciós elemekkel pedig kedvére alakíthatja tovább az összeállítást.

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Prémium bútorok a piaci igényeknek megfelelő, trendi kivitelben, dekoratív formavilágban, számtalan funkcióval, gazdag bevonó- és típusválasztékkal. Az ANDANTE (by Kanizsa Trend) minőségi termékei: kanapék, sarokgarnitúrák, franciaágyak  megtekinthetők és kipróbálhatók szaküzletünkben Szombathelyen. Több modell raktárról azonnal megvásárolható vagy nagy szövet, bőr- és formaválasztékban rendelhetőek, akár strapabíró vagy vízzel tisztítható bevonóanyaggal is. A kárpitosbútorok igényei szerint tartalmazhatnak ágyneműtartót, fejtámlákat, vendégágyat is.

A Főnix Bútorszalon Andante kínálata: www.fonixbutorszalon.hu/andante
Teljes Andante kínálat: www.andante.hu

ANDANTE MÁRKABOLT: Főnix Bútorszalon Szombathely

Vázszerkezet Tömör fa és egyéb fa alkatrészek ragasztással és köldökcsapos eljárással rögzítve.
Ülésszerkezet nagy rugalmasságú és normál habot tartalmazó ülésszerkezet szálbundával borított ülésfelület, lágy, nagy rugalmasságú és normál habból álló szendvicsszerkezet A lágy üléskomfortnál a fokozott hullámosodás a termék egyedi sajátossága.
Támlaszerkezet lágy habszerkezetű támla, PE szálbundával borított támla
Láb faláb:natur bükk, éger, cseresznye, dió, fekete, P-43, ezüst színben A görgős ülőke tárolóval mindig fekete görgővel készül
Kontraszttűzés A modell kontraszttűzéssel is rendelhető, alapból a bevonóhoz hasonló színű a tűzés.
Színkombináció garnitúra bevonókombinációval NEM rendelhető. A garnitúra mindig bevont hátfallal készül.
Az oldal tetejére