Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
149.990 Ft
Menny.:db

CATA - VALTO 600 XGBK páraelszívó

Cikkszám: VALTO 600 XGBK
Elérhetőség: Rendelhető

A CATA VALTO 600 XGBK döntött kivitelű páraelszívó fekete üveg borítása lenyűgöző vizuális hatást kelt minden konyhában. A 60 cm-es szélesség tökéletes méretű a legtöbb főzőlap számára. Az érintővezérlés nem csupán egyszerű kezelhetőséget biztosít, hanem hozzáadott eleganciát is kölcsönöz a készüléknek. Ez a páraelszívó egy darab motorral rendelkezik, melynek légszállítási kapacitása 900/575 m3/h. A zajszint 44-61 dB(A) között változik, ami csendes működést jelent. Az utószellőztetés funkcióval a főzés befejezése után is friss és tiszta marad a konyhai levegő. A 1x3w LED szalag világítás kiváló látási viszonyokat teremt a főzőlap felett. Az A+ energiaosztályba tartozó Cata Valto 600 XGBK szagelszívóval nem csak a konyhai szagokat tarthatja kézben, hanem az energiafogyasztást is. A kiemelkedő teljesítmény, a stílusos megjelenés és a magas energiahatékonyság egyedülálló kombinációt kínálnak.

149.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ez a konyhai pára- és szagelszívó Brushless motoros technológiát használ, ami azt jelenti, hogy:
• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)

A szénkefe nélküli egyenáramú motor, más néven elektronikusan kommutált motor, egy inverteren keresztül egyenáramról táplálkozik, amely váltakozó áramot termel az egyes fázisok meghajtásához a motort a zárt hurkú vezérlőjén keresztül. Ez áramimpulzusokat biztosít a motor tekercseinek, amelyek szabályozzák a sebességet és a nyomatékot. Lényegében a szénkefe nélküli motorok jellemzően állandó mágneses teret tartalmaznak, amely egy elektronikusan vezérelt rögzített armatúra körül forog, és helyettesíti a fizikai szénkeféket és a kommutátor alkatrészeit.

A szénkefék okozta súrlódás és kívülről bejutó por nélkül a brushless motorok minimális időszakos karbantartást igényelnek, ami lehetővé teszi, hogy zárt házban tartsák őket, csökkentve a külső por és részecskék bejutását a motortérbe, amelyek veszélyeztethetik a mozgó alkatrészeket. A szénkefe nélküli motorok szénkefés társaikhoz képest nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást mutatnak.

A fali páraelszívó remek választásnak bizonyul olyan konyhákba, ahol fontos a helytakarékosság, térkihasználás. Könnyen telepíthető és kezelhető. Kifejezetten a főzőfelület fölé helyezhető, hogy optimalizálja az elszívást. Kiválóan eltávolítja a főzés során keletkező párát, olajos ételszagot, füstöt. Csökkenti a magas páratartalommal jelentkező problémákat, például a penészképződést vagy a zsírlerakódást a falakon és bútorainkon. Friss, tiszta levegőt biztosít a konyhában, használata jelentős mértékben javítja a levegő minőségét. Profi falra szerelhető elszívónk nemcsak a párát és a kellemetlen szagokat távolítja el, hanem segít csökkenteni a sütés-főzés során keletkező hőt is. Stílusos kiegészítője lesz bármelyik modern és letisztult hangulatú konyhának.

Az oldal tetejére