Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Possi Air bútorcsalád

 

Innovatív megoldásokat és geometriai formákat keres? A Possi Air egy olyan kollekció, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. A légies könnyed stílus keveredik a funkcionalitással, ami eleganciát kölcsönöz egy modern belső térnek. Az elemek visszafogott fehér színét jól ellensúlyozza a 4 színváltozatban elérhető fiókbetét: fehér, volfram szürke, vörös és sibiu vörösfenyő. 4 féle lábbal választhatók a termékek, ill. a magas retro lábaknak szintén 4 féle színvariációja létezik. A kényelmes használatot a halk zárórendszerrel ellátott minőségi ajtópántok biztosítják. Válogasson a Possi Air kollekció elemeiből és hozzon létre lenyűgöző belső teret a nappaliban és a hálószobában.
 

  • A geometriai formák használata jellemzi a bútort - ez a Possi Air kollekció, amely a modern belső tereknek szól.
  • A funkcionális fiókos komód a nappaliban jól kihasználható. A háromajtós szekrény akár az összes ruha tárolására alkalmas. A széles komód és a nyitott polcokon számos kiegészítő, dekorációs elem elfér.
  • A bútorok korpusza fehér, míg az ajtófrontok magas fényű fehér színűek. A fehér polc 4 különböző színben kérhető: fehér, szürke volfrám, piros és arany sibiu vörösfenyő.
  • Az ajtófrontok lekerekített élei a korpusz fölé nyúlnak ki, melyek az ajtó nyitását is megkönnyítik.
  • A fiókok és ajtók minőségi pántozása lehetővé teszi a kényelmes használatot. A fiókbehúzónak köszönhetően a fiókok halkan záródnak.
  • Lehetőség van a komódokhoz magas vagy alacsony lábakra (opcióként kapható). Kiválaszthatja az Ön által választott színes változatot: a fehér, szürke volfrám, vörös és vörösfenyő sibiu fény a magas bükkfa lábak színezése. Alacsony, fém és műanyag, krómozott.
  • Válasszon a TV szekrényt, komódot, ládát, amelyek a Possi Air kollekcióból és állítson össze egy funkcionális nappalit vagy hálószobát.

A bútorok otthoni összeszerelést igényelnek!

Rendezés:
Nézet: