Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Barby 3-2-1 tervezhető garnitúra

Cikkszám: 4500000000
Elérhetőség: Rendelhető

A Bern modell igazi klasszikus. A háttámla elegáns varrásai és tűzései a karfa kecsességével és fa díszítőelemeivel impozáns összhangot biztosítanak, és természetesen a kényelem sem marad el.

Kényelmes, tervezhető kárpitos ülőgarnitúra, mely elérhető különböző méretű kanapé, lábtartós sarok, ottomános sarok, vagy „U” sarok kivitelben. A Kanizsa Trend Kft. termékei széles bevonóanyag választékkal készülnek, vízzel tisztítható Clean szövetekkel, bőrökkel állunk rendelkezésére. Kárpitos bútora igényei szerint tartalmazhat ágyat, ágyneműtartót, fejtámlát. Az elérhető elemválasztékról és összeállítási variációkról a kanapé adatlapján talál előzetes tájékoztatást.

Üzleteinkben szakértő kollégáink várják Önt, hogy az elképzelésének és igényeinek megfelelő kárpitos bútor kiválasztásában és összeállításában segítséget nyújthassanak. Az elérhető nagy elem-és szövetválaszték miatt javasoljuk üzleteink felkeresését, ahol kárpitos bútoraink közül sok bemutatódarabot is megtalál, ezeket akár ki is próbálhatja döntése előtt.

Kanizsa Kárpit garnitúráinkat egyéb lehetőségek mellett a vízzel tisztítható Clean szövetekkel ajánljuk. A termék képei között tájékoztató mintákat talál az ajánlott vízzel tisztítható szöveteinkről.

Szállítási információ

Szállítási információ
Raktáron lévő termékeink üzletünkben azonnal átvehetőek, kiszállításuk előreláthatólag 20 munkanapon belül történik. Rendelhető termékeink szállítási ideje általában 4-6 hét. Kárpitos bútoroknál 6-8 hét. Pontosabb információt az automata visszaigazolást követő levelünkben talál, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken!
Kérjük ne utaljon az automata visszaigazolást követően, várja meg tájékoztató levelünket!

Leírás és Paraméterek

Modell leírás: Igazi klasszikus vonalvezetésű garnitúra. A modell vendégággyal, ágyneműtartóval is rendelhető.
Vázszerkezet: Tömör fa és egyéb fa alkatrészek ragasztással és köldökcsapos eljárással rögzítve.
Ülésszerkezet: hullámrugós tartószerelés bonellt tartalmazó habkaze מּás ül.sszerkeze מּel, és habbal/va מּával borítva.
Támlaszerkezet: hullámrugó, PUR-hab, va מּa.
Láb: natúr bükk, éger, cseresznye, dió, fekete, P-43.
Karfa: fabetétes (lábbal megegyező színben) vagy bevont változatlan is rendelhető.
Színkombináció: garnitúra bevonókombinációval NEM rendelhető.
A fotel és a 2 ül.ses 2 karfás típusok mindig bevont hátfalúak, a többi típus felár ellenében rendelhető bevont hátfallal.
Kontraszt tűzés: A modell alapból bevonóhoz hasonlótűzéssel k.szül, kontraszt tűzés is kérhető.