Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Cikkszám: 6770000002T
Elérhetőség: Rendelhető

Az Arik időtlen, klasszikus ülőgarnitúra a hasmagasságának köszönhetően a klasszikusok nyugodt légkörét teremti meg. Az ARIK funkcionális finomításai – mint a motoros relaxációs funkció, valamint a karrészek és a nyak állíthatósága biztosítják az Ön tökéletes pihenését.
Teljes magasság: 88cm | Teljes mélység relaxációs funkció nélkül/rel: 88cm / 176cm | Ülésmagasság: 46cm | Ülésmélység: 52cm | Fekvőfelület relaxációs funkcióval: 190cm

  • lebegő megjelenés a magas hasmagasság miatt
  • állítható kartámasz
  • állítható nyaktámasz
  • motoros relaxfunkció
  • Egy tökéletes kanapé otthonába

Magas követelményeket támaszt leendő álmai kanapéjával szemben? A változatos, tervezhető ARIK bútorokkal könnyedén összeállíthatja új nappaliját saját elképzelései szerint. Az időtlen, klasszikus szetthez válasszon egy tetszőleges huzatot a rengeteg szövet vagy bőr közül, és adjon hozzá fából vagy fémből készült lábakat. A nagy hasmagasságnak köszönhetően nem csak laza, könnyed légkör, lebegő megjelenés iérhető el a kompakt és tágas szobákban is.

Dőljön hátra és lazítson a relax funkcióval!
Szereted igazán jól érezni magad a kanapén? A kiváló minőségű hideghab puha kárpitozás kényelmes, ergonomikus ülést biztosít, mely még lazábbá válik, ha az ARIK-ot felszereli egy motorosan állítható relaxációs funkcióval. A háttámla enyhén hátradől, a lábak kényelmesen megemelkednek.
Az állítható nyaktámaszokkal és az opcionális karrész-állítással kombinálva semmi sem akadályozza a jó közérzetet. Mellesleg: az ARIK heverőként is kapható.

Több információra van szüksége?
Bármit szeretne tudni, keressen bennünket elérhetőségeinken vagy szaküzleteinkben!

ADA Arik tervezhető kárpitos garnitúra

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kizárólag kézzel készült bútorok. Minden termék egyedi és a legmagasabb minőséget képviseli. Esztétikus megjelenés, precíz kidolgozottság, valamint stabil és biztonságos felépítés. A kimagasló komfort és a hosszú élettartam szempontjából elengedhetetlen az ülőgarnitúrák megfelelő felépítése.

Az ülőgarnitúrák vázszerkezete tömör fából áll.

A nagy felületű részekhez forgácslapokat, OSB lapokat, valamint furnérlemezt használnak. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből, míg a tartóelemek tömör bükkfából készülnek. A nagy felületű elemek és összekötők közötti takaróelem kemény farostlemez, vagy kemény karton.

Az ülőfelület és a háttámla kialakítása
Az ülőfelület-, karfa- és háttámla poliéter habból vagy hideg-habból készül. A méhsejt-szerkezetű poliéter habot kis tömeg, rendkívüli teherbírás és stabilitás, rugalmasság és kiváló légáteresztő képesség jellemzi.

A hideghab gyártási eljárása megegyezik a poliéter habbal, azonban a kettő anyag összetétele különbözik. A hideghab, vagy más néven HR-hab rövidítés jelentése „high resilient”, azaz nagymértékben rugalmas. A legjelentősebb különbség a  poliéter hab és a HR hab között, hogy a hideg-habnak nagyobb, szabálytalan pórusai vannak. A hideghab tökéletes légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, valamint kiemelkedő a pontrugalmassága.

Az ülőgarnitúrák, kanapék alátámasztó rugózata lapos acél hullámrugó, vagy bonellrugó. A háttámlák kialakításánál elsősorban rugalmas kárpithevedereket alkalmaznak. A különböző elemek komfortja egymástól eltérő lehet pl. az ülőfelület mélysége, ágyszerkezet kialakítása, a rugóút hossza, az üléshabok vastagsága és összetétele stb. miatt. A változatos szerkezeti kialakítás tehát eltérő üléskeménységet eredményezhet. Az ülőgarnitúrák sajátossága, hogy üléslejtést alakítanak ki a még kényelmesebb üléspozíció elérése érdekében.

Az ülőgarnitúrák kárpit anyaga
A felhasznált bútorszövetek a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelnek. Az elegáns megjelenésű és kellemes tapintású bevonó anyagok rendkívüli teherbírással, magas dörzsállósággal, valamint hosszú élettartammal bírnak.

Az oldal tetejére