Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató

ADA Alika tervezhető kárpitos garnitúra

Cikkszám: 6770000000T
Elérhetőség: Rendelhető

Az Alika egy modern megjelenésű tervezhető garnitúra. Akár térben, akár a falhoz helyezi a magas lábaknak köszönhetően szellős, könnyed a megjelenése. Különböző puha üléskomfortokkal rendelhető, a választható motoros relaxfunkció tovább fokozza az élményt. Különböző típusú fém és fa lábakkal rendelhető, választható mellé fotel és ülőke, tetszőleges számú fejtámlát kérhet hozzá. Bármilyen lakberendezési stílussal jól harmonizál, csak válassza ki a bevonó anyagot a szövetek és bőrök széles kínálatából.

Teljes magasság: 88cm | Teljes mélység: 88cm | Kar rész magassága: 62cm | Ülésmagasság: 46cm | Ülésmélység: 52 cm

Motoros relaxfunkció
Gombnyomásra a háttámla másodperceken belül hátradől, a lábtartó rész pedig finoman megemelkedik.

Tágas ülősarok
A nagyméretű üléselemek már csak arra várnak, hogy Ön kényelembe helyezze magát.

Kényelmes-egyéni-természtes
A vatelin golyókkal és szivacs rudacskákkal ellátott háttámlák egyedülálló komfortot biztosítanak.

Több információra van szüksége?
Bármit szeretne tudni, keressen bennünket elérhetőségeinken vagy szaküzleteinkben!

Egyéb szövettel nagy választékban rendelhető!

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kizárólag kézzel készült bútorok. Minden termék egyedi és a legmagasabb minőséget képviseli. Esztétikus megjelenés, precíz kidolgozottság, valamint stabil és biztonságos felépítés. A kimagasló komfort és a hosszú élettartam szempontjából elengedhetetlen az ülőgarnitúrák megfelelő felépítése.

Az ülőgarnitúrák vázszerkezete tömör fából áll.

A nagy felületű részekhez forgácslapokat, OSB lapokat, valamint furnérlemezt használnak. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből, míg a tartóelemek tömör bükkfából készülnek. A nagy felületű elemek és összekötők közötti takaróelem kemény farostlemez, vagy kemény karton.

Az ülőfelület és a háttámla kialakítása
Az ülőfelület-, karfa- és háttámla poliéter habból vagy hideg-habból készül. A méhsejt-szerkezetű poliéter habot kis tömeg, rendkívüli teherbírás és stabilitás, rugalmasság és kiváló légáteresztő képesség jellemzi.

A hideghab gyártási eljárása megegyezik a poliéter habbal, azonban a kettő anyag összetétele különbözik. A hideghab, vagy más néven HR-hab rövidítés jelentése „high resilient”, azaz nagymértékben rugalmas. A legjelentősebb különbség a  poliéter hab és a HR hab között, hogy a hideg-habnak nagyobb, szabálytalan pórusai vannak. A hideghab tökéletes légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, valamint kiemelkedő a pontrugalmassága.

Az ülőgarnitúrák, kanapék alátámasztó rugózata lapos acél hullámrugó, vagy bonellrugó. A háttámlák kialakításánál elsősorban rugalmas kárpithevedereket alkalmaznak. A különböző elemek komfortja egymástól eltérő lehet pl. az ülőfelület mélysége, ágyszerkezet kialakítása, a rugóút hossza, az üléshabok vastagsága és összetétele stb. miatt. A változatos szerkezeti kialakítás tehát eltérő üléskeménységet eredményezhet. Az ülőgarnitúrák sajátossága, hogy üléslejtést alakítanak ki a még kényelmesebb üléspozíció elérése érdekében.

Az ülőgarnitúrák kárpit anyaga
A felhasznált bútorszövetek a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelnek. Az elegáns megjelenésű és kellemes tapintású bevonó anyagok rendkívüli teherbírással, magas dörzsállósággal, valamint hosszú élettartammal bírnak.

Az oldal tetejére