Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

A gyerekszobák titka

Hogyan támogathatjuk gyermekeink álmainak megvalósulását

Természetesen a csillagokat is lehoznánk az égről, ha a gyerekeinkről van szó. Az ilyen lehetetlen küldetések helyett próbáljuk az élet minden területén tánogatni őket. Amikor a gyermekszobát berendezzük, tartsuk szem előtt gyermekünk életstílusát és hobbijait. Ez a beruházás hamarabb kifizetődik, mint gondolná!

Minden kis hely számít

Bármely belső térben, még a kicsiben is, fontos, hogy ügyesen kezelje a helyeket - a lehető legjobban kihasználva - elkerülve a felesleges dolgokat. Ossza a belső téreket zónákra: alvás, munka, tanulás, tárolás és pihenés. Az ilyen rendszer segít fenntartani a rendet, különösen akkor, ha a gyermeknek sok tanórán kívüli tevékenysége is van. Hogyan kezdjünk neki? Válasszon ki egy családot a gyermekbútorainkból, rengeteg elemmel, amiből tökéletes összeállításokat készíthet. Az egyik legnépszerűbb kollekció a Princeton, amely ideális két testvér számárai is. A jól szervezett tér több lehetőséget jelent a tanulás és a kreatív tevékenységek számára!

Tanulás magasabb szinten

Tudós karrierről álmodozik? Különös figyelmet kell fordítani a munkára és a tanulóterületre. A központi részt egy széles asztallappal rendelkező íróasztalnak kell elfoglalnia, amelyen minden könyv és egyéb eszköz, valamint a szükséges felszerelés elfér. A szék ugyanilyen fontos szerepet játszik. Megfelelően kiválasztott, védi a gerincet és segít a helyes testtartás fenntartásában. A karfáknak olyan magasságban kell lenniük, hogy az asztalon lévő támogatott kezek derékszögben vagy tompaszögben álljanak. Az ülés helyes magasságát legjobban akkor látjuk, amikor a gyermek rajta ül - a lábaknak a padlón kell lennie, és a térdeknek derékszögben kell hajlaniuk.

Leendő bajnokoknak

Ha gyermekét lenyűgözi a sport, biztosan tudja, hogy sokkal több helyre van szüksége. A helyiségben szabad helyet kell találni a sportfelszerelésnek és ruházatnak, valamint az érmeknek, trófeáknak! Ebben a helyzetben egy kényelmes megoldás lehet a Graphic gyűjtemény, amely mind a gyermekek, mind a tizenévesek számára vonzó lesz. A többféle méretű és funkciójú, több tucat funkcionális elem szabadon ötvözhető, új elemekkel bővíthető. Eredeti megjelenési formákkal és színes előlapokkal teljesen megváltoztathatja a megjelenést.

A virtuális valóságban

Számítógépes billentyűzethez csúsztatható polc, kényelmes karosszékkel ellátott forgószékek nagy  választéka...

A számítógépeké a jövő. Becslések szerint a felnõttkorú iskolában tanuló gyermekek többsége olyan szakmákat fog választani, amelyek még nem is léteznek, és a számítógép nélkülözhetetlen eszköz lesz számukra. Ugyanakkor bölcs dolog beosztani azt az időt, amit gyermeke a számítógép előtt tölt, és gondoskodni a megfelelő bútorokról, amelyek lehetővé teszik számára a helyes testtartást és kényelmet. Ez nagyon fontos a fejlődés és az egészség szempontjából. Ha tökéletes bútorokat keresel, válasszon egy asztalt, amely vele együtt nőni fog - például egy Princeton asztalt kétszintes opcióval, állítható magasságú asztallappal és egy kiegészítő felső polccal.

Ha meggondolná magát

Az is előfordul, hogy a kezdeti lelkesedés csak szalmaláng. A legfontosabb, hogy gyermekünk új dolgokat próbálhasson ki, így később könnyebben tud dönteni a fontosabb kérdésekben. Szerencsére, ha meggondolja magát, ezek a bútorok felhasználhatók otthona más helyiségeiben is.

Forrás: brw.pl