Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Részletek: adatvédelmi tájékoztató
419.900 Ft
293.930 Ft
Cikkszám: 66000000051
Elérhetőség: csak Székesfehérváron!

Bemutatódarab

Modern vonalvezetésű sarokgarnitúra 5 db racsnis szerkezetű, fokozatosan állítható fejtámlával és dönthető karfával. Egy mozdulattal ággyá alakítható az ülőgarnitúra, így vendégeit is kényelmesen elszállásolhatja éjszakára. A 7621 modellt páratlan kényelmi színvonala és kimagasló minősége emeli ülőgarnitúra kínálatunk élvonalába.

A sarokgarnitúra funkciói:

  • Ágyazható
  • 5× állítható fejtámla funkció
  • 1x állítható karfa funkció
  • Az ülőgarnitúra teljes felülete kiváló minőségű szövetkárpittal bevont.

Szövet: EQE42
Mérete: 295x209x81 cm

A garnitúra megtekinthető, kipróbálható szaküzletünkben

Nagy elem- és szövetválasztékú, tervezhető kárpitos bútorcsalád.
Rendelhető lábtartós sarok ottomános sarok, U-sarok kivitelben nagy szövet- és lábválasztékban, balos illetve jobbos kivitelben. Egyéb változatokról érdeklődjön elérhetőségeinken vagy várjuk üzleteinkben!

Tervezhető kárpitos bútorcsaládról bővebben: link

7621 sarokkanapé

419.900 Ft
293.930 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kizárólag kézzel készült bútorok. Minden termék egyedi és a legmagasabb minőséget képviseli. Esztétikus megjelenés, precíz kidolgozottság, valamint stabil és biztonságos felépítés. A kimagasló komfort és a hosszú élettartam szempontjából elengedhetetlen az ülőgarnitúrák megfelelő felépítése.

Az ülőgarnitúrák vázszerkezete tömör fából áll.

A nagy felületű részekhez forgácslapokat, OSB lapokat, valamint furnérlemezt használnak. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből, míg a tartóelemek tömör bükkfából készülnek. A nagy felületű elemek és összekötők közötti takaróelem kemény farostlemez, vagy kemény karton.

Az ülőfelület és a háttámla kialakítása
Az ülőfelület-, karfa- és háttámla poliéter habból vagy hideg-habból készül. A méhsejt-szerkezetű poliéter habot kis tömeg, rendkívüli teherbírás és stabilitás, rugalmasság és kiváló légáteresztő képesség jellemzi.

A hideghab gyártási eljárása megegyezik a poliéter habbal, azonban a kettő anyag összetétele különbözik. A hideghab, vagy más néven HR-hab rövidítés jelentése „high resilient”, azaz nagymértékben rugalmas. A legjelentősebb különbség a  poliéter hab és a HR hab között, hogy a hideg-habnak nagyobb, szabálytalan pórusai vannak. A hideghab tökéletes légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, valamint kiemelkedő a pontrugalmassága.

Az ülőgarnitúrák, kanapék alátámasztó rugózata lapos acél hullámrugó, vagy bonellrugó. A háttámlák kialakításánál elsősorban rugalmas kárpithevedereket alkalmaznak. A különböző elemek komfortja egymástól eltérő lehet pl. az ülőfelület mélysége, ágyszerkezet kialakítása, a rugóút hossza, az üléshabok vastagsága és összetétele stb. miatt. A változatos szerkezeti kialakítás tehát eltérő üléskeménységet eredményezhet. Az ülőgarnitúrák sajátossága, hogy üléslejtést alakítanak ki a még kényelmesebb üléspozíció elérése érdekében.

Az ülőgarnitúrák kárpit anyaga
A felhasznált bútorszövetek a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelnek. Az elegáns megjelenésű és kellemes tapintású bevonó anyagok rendkívüli teherbírással, magas dörzsállósággal, valamint hosszú élettartammal bírnak.

7139 sarokkanapé

csak Székesfehérváron!
484.900 Ft 339.430 Ft
Az oldal tetejére